Reduslim

페이지 정보

작성자 Roxanne 댓글 0건 조회 579회 작성일 22-08-01 15:48

본문

În cadrul studiului, bărbații și femeile au fost rugați să își mențină dieta obișnuită timp de șase săptămâni. Apoi au fost repartizați la sesiuni de exerciții fizice de dimineață timp de șase săptămâni, la sesiuni de exerciții fizice de seară timp de șase săptămâni sau la nicio sesiune de exerciții fizice timp de șase săptămâni. Unii dintre participanți au ajuns să facă exerciții fizice la aceeași oră în fiecare zi, în timp ce alții au putut alege o oră diferită, iar unora dintre ei li s-a cerut să facă exerciții fizice pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp.

După faza de șase săptămâni de exerciții fizice, greutatea corporală a celor care au ținut dieta nu s-a schimbat prea mult. Însă, atunci când participanții la studiu au ajuns să facă exerciții fizice la o oră diferită, atât bărbații, cât și femeile au avut tendința de a-și menține pierderea în greutate pe care o obținuseră în cele șase săptămâni anterioare.

Participanții care au făcut exerciții fizice dimineața devreme și au evitat exercițiile de seară au avut tendința de a se îngrășa din nou, mai ales dacă nu au făcut foarte multe exerciții fizice. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că participanții care făceau exerciții fizice la o oră diferită în fiecare zi aveau tendința de a-și menține sau de a lua în greutate.

Cum beneficiază exercițiile fizice de pierderea în greutate

Cercetarea, reduslim pret farmacia tei care a fost realizată de oamenii de știință de la Pennsylvania State University, Indiana University-Bloomington și Indiana University-Indianapolis, a fost limitată din mai multe puncte de vedere. Participanții au fost studiați doar timp de șase săptămâni, de exemplu, reduslim pret farmacia tei iar studiul a urmărit doar greutatea și nu a luat în considerare alți factori, cum ar fi calitatea dietei, depresia, reduslim pret farmacia tei stresul, somnul și alți factori care ar putea afecta greutatea, au scris cercetătorii.
Cu toate acestea, rezultatele sunt încurajatoare: Deși oamenii se gândesc de obicei la exercițiile fizice ca la o corvoadă, se pare că a face din exercițiile fizice un obicei ar putea fi o modalitate cheie de a menține pierderea în greutate pe drumul cel bun.
Motivul pare a fi că, deși exercițiile fizice și dieta sunt entități separate, exercițiile fizice vă pot ajuta de fapt să pierdeți în greutate. Acest lucru se datorează faptului că exercițiile cardio sunt asociate cu eliberarea hormonului de creștere uman, care vă poate ajuta să vă simțiți mai sătui. De asemenea, reduslim pret farmacia tei dacă combinați exercițiile fizice cu o dietă care vă menține senzația de sațietate, aportul caloric este de fapt redus, ceea ce înseamnă că aveți mai multe șanse să pierdeți în greutate, a declarat Dr. Arthur Riggs, șeful diviziei de endocrinologie și metabolism de la Jackson Memorial Hospital din Miami și purtător de cuvânt al Colegiului American de Medicină Sportivă.

În ceea ce privește momentul în care ar trebui să vă antrenați, reduslim pret farmacia tei experții spun că cheia este să găsiți un program care să vă convină și să vă țineți de el.

"Dacă o faceți doar pentru că este timpul, este puțin probabil să vă țineți de el", a spus Riggs. "Dacă găsiți o rutină

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.