Reduslim

페이지 정보

작성자 Rocco Hall 댓글 0건 조회 953회 작성일 22-08-01 15:45

본문

"Oamenii care fac exerciții fizice la aceeași oră în fiecare zi tind să aibă mai mult succes decât cei care încearcă să facă exerciții fizice în alte momente", spune Miriam Vos, fost fiziolog de exerciții fizice și care acum este dietetician nutriționist înregistrat în practica privată din New York. "Ei au niveluri de energie mai consistente, ceea ce le permite să fie mai consecvenți în antrenamentele lor și în capacitatea lor de a finaliza programul."

"Pentru că sunt consecvenți cu privire la o oră pentru a face exerciții fizice, este, de asemenea, mai probabil să se țină de program", reduslim (https://ro.reduslim.health/) adaugă Vos.

Cum să începeți un antrenamentPentru cea mai bună șansă de a vă ține de o rutină de exerciții fizice, alegeți un moment care este convenabil și care nu este claustrofob. Încercați să planificați un moment în care nu veți fi întrerupt de întâlniri de lucru sau treburi casnice care vă pot deraia programul.

"Este mai bine să începeți într-un moment mai ușor", reduslim spune Dr. Sayer Ji, fondator și director executiv al Centrului de Colaborare Sayer Ji al Organizației Mondiale a Sănătății. "Când aveți ceva la care trebuie să mergeți, cum ar fi un meci de fotbal al copilului sau o clasă de yoga, poate fi ușor să spuneți "oh, nu au nevoie de mine pentru a face exerciții fizice". Dar copiii cu părinți care îi lasă să meargă la alte angajamente nu vor sta mult timp într-o sală de sport".

Cel mai simplu mod de a începe un program de antrenament, spune Ji, reduslim este să folosești ca șablon ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Dacă nu aveți o rutină de exerciții fizice, puteți totuși să începeți încet, reduslim crescând.

Este în regulă să bei alcool în timp ce slăbești?

"Atunci când oamenii încep pentru prima dată un program de antrenament, de fapt, recomandăm să nu consumați deloc alcool", reduslim spune Colleen Kane, nutriționistul dietetician al Centrului Medical Saint Barnabas din Livingston, New Jersey. "Le recomandăm oamenilor să aibă o dietă sănătoasă și echilibrată și să mănânce într-un mod care să îi ajute să piardă în greutate, iar apoi să evite alcoolul în timp ce corpul lor se detoxifică."

Dacă aveți de gând să beți alcool, cel mai bine este să vă limitați la cantități moderate - nu mai mult de unul sau două pahare pe zi, spune Robert Dudley, reduslim dietetician sportiv și antrenor de fitness din New York.

"Una e să bei un pahar de băutură.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.