Reduslim

페이지 정보

작성자 Chad Wing 댓글 0건 조회 637회 작성일 22-08-01 15:45

본문

La studiu au participat 24 de adulți supraponderali care nu urmau o dietă și care au fost repartizați aleatoriu să ia masa la unul dintre cele trei momente din fiecare zi: 7:30 a.m., 14:30 p.m. sau 17:30 p.m. Dacă mâncați acasă, reduslim pret catena asigurați-vă că mâncați la aceeași oră cu fereastra de masă care v-a fost atribuită. Potrivit studiului, consumul de alimente la aceeași oră vă ajută să vă asigurați că mâncați cantitatea potrivită la fiecare masă și că lăsați mai mult timp între mese pentru a vă stimula săturarea.

"Acest lucru vă va împiedica să poftiți și să mâncați în exces între mese", spune Lyle Fear, profesor reduslim pret catena la Colegiul de Ecologie Umană al Universității din Texas și cercetător reduslim pret catena de frunte în domeniul ritmurilor circadiene și al metabolismului. "Ești capabil să mănânci mai mult și să nu te simți sătul."

Dacă ați mâncat mai frecvent decât cele 4-6 mese mici pe zi obișnuite, este mai puțin probabil să mâncați în exces odată ce sunteți sătul.

Într-un alt studiu din 2018, publicat în Obesity, reduslim pret catena cercetătorii au confirmat că momentul în care mănânci afectează metabolismul. În cadrul studiului, adulții supraponderali și obezi au fost repartizați aleatoriu la unul dintre cele două momente de masă, iar echipa a observat diferențe semnificative în metabolismul lor. Indivizii care au mâncat la aceeași oră din zi au avut un profil de lipide din sânge și o rezistență la insulină mai scăzută decât cei care au mâncat la ore diferite.

Ce înseamnă să mănânci la timp?

"Înseamnă că nu mănânci o gustare. Nu mănânci de două ori. Nu mănânci atunci când ți-e foame", spune Fear. "Nu mănânci la prima oră dimineața. Nu mănânci seara târziu."

De obicei, reduslim pret catena spune el, mâncăm la prima oră dimineața pentru că ne-am culcat flămânzi înainte și avem poftă de o gustare la jumătatea dimineții. Acest ciclu poate duce la depozitarea excesivă a grăsimilor și la creșterea în greutate, reduslim pret catena spune doctorul James O. Hill, director medical al Northeast Texas Weight-Loss Clinic din Tyler, Texas.

"Scăderea în greutate care apare în primele două săptămâni după o schimbare a unui model alimentar este temporară", spune el. "Pierzi în greutate pentru că mănânci mai puțin și pentru că metabolismul tău se adaptează la noul model alimentar". Acea pierdere inițială de greutate se echilibrează de obicei pe parcursul restului vieții, dar este greu de spus cât timp acest obicei va

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.