Reduslim

페이지 정보

작성자 Vern 댓글 0건 조회 729회 작성일 22-08-01 15:41

본문

Deci, reduslim la ce oră este cel mai bine să faceți exerciții fizice? Pe baza studiului privind obezitatea, este între orele 5 și 7 dimineața - o oră în care metabolismul este în mod natural cel mai ridicat.

Pentru a te pune în starea de spirit potrivită, încearcă să asculți una dintre melodiile tale preferate la un volum ridicat în timp ce te pregătești pentru antrenament. Acest lucru vă va ajuta să vă motivați să vă mișcați și, de asemenea, vă poate ajuta să vă împiedicați să vă începeți ziua cu un pahar de vin sau o ceașcă de cafea, care sunt ambele legate de creșterea apetitului.

7 sfaturi pentru a vă ajuta să slăbiți

Cât de des faceți exerciții fizice? Update Cancel Graficul de mai jos arată cât de des trebuie să faci exerciții fizice pentru a slăbi. Cu cât numărul este mai mic, reduslim cu atât mai frecvent trebuie să faceți exerciții fizice. O bună regulă de bază este că, reduslim dacă ardeți aproximativ 600 de calorii într-o săptămână, ar trebui să faceți exerciții fizice de aproximativ trei ori pe săptămână. Dacă sunteți mai în vârstă, ar trebui să urmăriți să faceți exerciții fizice mai rar.

Începeți încet, reduslim făcând treptat exerciții timp de o oră sau mai mult la început

Stabiliți-vă un obiectiv de a face exerciții fizice cu prietenii sau cu alți pasionați de fitness4. Transpirați în mod regulat - De cel puțin cinci ori pe săptămână

Un alt studiu, publicat în decembrie 2019 în revista Medicine & Science in Sports and Exercise, a constatat că persoanele care transpiră mai frecvent în timpul exercițiilor fizice pierd mai mult în greutate decât cele care nu o fac. Transpirația pare a fi necesară pentru o serie de efecte hormonale benefice, inclusiv eliberarea crescută a hormonului de creștere uman și un metabolism îmbunătățit al grăsimilor.

5. Consumați alimente sărace în calorii, bogate în nutrienți

Trebuie, de asemenea, să mâncați sănătos. Asta înseamnă să vă umpleți farfuria cu fructe, legume, proteine slabe, cereale integrale și lactate cu conținut scăzut de grăsimi.

6. Dormiți suficient

Asta înseamnă cel puțin 7 sau 8 ore pe noapte. Este important pentru că un somn insuficient te poate face să mănânci mai mult atunci când te trezești a doua zi.

7. Controlează-ți obiceiurile legate de băutură

Cafeaua, alcoolul, băuturile zaharoase și carbohidrații rafinați (cum ar fi pâinea albă și pastele) sunt toate legate de creșterea în greutate. Dacă vrei să slăbești, ar trebui să le elimini din alimentația ta, împreună cu consumul de gustări nesănătoase care sunt bogate în zahăr și grăsimi.

8. Scăderea în greutate poate dura ceva timp, reduslim dar puteți obține o greutate mai sănătoasă

Dacă ești supraponderal sau obez, este posibil să nu poți slăbi 5 kilograme peste noapte. Dar pierderea a doar 1 sau 2 kilograme în câteva luni poate

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.