Reduslim

페이지 정보

작성자 Woodrow Ackman 댓글 0건 조회 663회 작성일 22-08-01 15:39

본문

"Cercetătorii au analizat dacă persoanele care au făcut exerciții fizice într-un anumit moment al zilei au slăbit mai mult decât cele care au făcut exerciții fizice în alte momente", spune Jacqueline Ash, PhD, MS, reduslim 60 capsule psiholog clinician în New York și autor al cărții Love-Based Weight Loss.

Participanții la studiu, publicat în Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, au făcut în medie aproximativ trei ore și jumătate de exerciții fizice pe săptămână, atât singuri, cât și în grup, și s-au antrenat în diferite momente ale zilei.

Participanții au luat parte la un program de slăbire de 12 săptămâni.

"Dacă faceți exerciții fizice în mod constant, la o anumită oră din zi, s-ar putea să puteți păstra mai mult din greutatea pierdută pe termen lung", spune Ash, reduslim 60 capsule care nu a fost implicat în studiu. Acest lucru se datorează faptului că metabolismul funcționează mai eficient dimineața, iar eficiența sa scade pe măsură ce trece ziua.

Noile cercetări sugerează că anumite momente ale zilei sunt mai eficiente pentru arderea grăsimilor. Este mai bine să faci exerciții fizice dimineața, deoarece metabolismul tău este mai ridicat la acea oră decât seara. (Foto: Pixabay)

Dacă ai încercat să slăbești făcând exerciții fizice într-un anumit moment al zilei și ai luat înapoi mai mult decât te așteptai, reduslim 60 capsule s-ar putea să fie din cauză că faci exerciții fizice prea târziu sau că ciclul tău de somn-veghe este prea nealiniat pentru ca tu să arzi cu ușurință grăsimile în timp ce faci exerciții fizice.

De asemenea, s-ar putea să vă folosiți mușchii mai eficient într-o perioadă de timp decât în alta, spune Ash, reduslim 60 capsule ceea ce înseamnă, de asemenea, reduslim 60 capsule că s-ar putea să ardeți mai multă grăsime și să cheltuiți mai puțină energie.

Dar există un avertisment, spune ea: dacă faceți exerciții în momente diferite pe parcursul zilei, nu este clar dacă veți experimenta o creștere generală a arderii grăsimilor.

"Nu trebuie să faceți exerciții fizice exact la aceeași oră din zi pentru același număr de zile într-o săptămână", reduslim 60 capsule spune Ash. "Este bine dacă vă puteți planifica antrenamentele din timp, dar nu trebuie să fie atât de specifice."

"Cel mai important lucru este consecvența", este de acord Cheryl Healton, RD, care este expert în domeniul dietei și nutriției și purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică. "Chiar dacă nu vă permiteți luxul de a vă antrena la o anumită oră din zi, puteți să vă păstrați

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.