Reduslim

페이지 정보

작성자 Luz 댓글 0건 조회 656회 작성일 22-08-01 15:37

본문

"Studiul nostru arată că, pentru un grup de persoane care au reușit să piardă în greutate pe termen lung, importantă este aderența lor auto-raportată la exercițiile zilnice la oră fixă", a declarat pentru Health autorul studiului, Tiffany M. Epel, Ph.D., director al departamentului de psihiatrie și științe comportamentale de la Centrul de Cercetare pentru Prevenție de la Stanford. "Cu alte cuvinte, dacă doriți să vă mențineți greutatea scăzută, faceți exerciții fizice într-un mod constant".

Iată o listă cu cele mai frecvente recomandări de exerciții fizice în timpul zilei, pe baza cercetărilor actuale:

30 de minute de exerciții fizice pe zi vă pot ajuta să slăbiți, să renunțați la fumat

Este adevărat: reduslim 40 capsule Cei mai în formă fizic de pe planetă au mai multe șanse să fie mai puțin obezi decât cei mai puțin în formă. De exemplu, reduslim 40 capsule un studiu publicat în martie 2017 în revista Obesity a constatat că, în rândul a peste 600.000 de bărbați și femei care au participat la sondajul național de sănătate și nutriție din SUA, cei care au raportat alergarea sau alte activități aerobice ca parte a rutinei lor zilnice au avut, reduslim 40 capsule în medie, un risc de deces redus cu 26% față de cei care nu făceau exerciții fizice regulate.

Încă nu este clar de ce se întâmplă acest lucru, reduslim 40 capsule dar acest studiu a găsit răspunsul cel mai probabil: Activitatea aerobică reduce rezistența la insulină, ceea ce vă poate ajuta să ardeți calorii și să vă suprimați pofta de mâncare.

În cadrul aceluiași studiu, activitatea fizică a fost, de asemenea, legată de un risc redus de deces în cazul persoanelor care se ocupau cu fumatul și consumul excesiv de alcool. Cu toate acestea, reduslim 40 capsule cercetătorii au avertizat împotriva credinței că orice tip de activitate fizică este sigur. În timp ce "chiar și activitatea fizică ușoară este benefică, aceasta nu este sigură pentru persoanele sedentare cu risc metabolic", se arată în studiu.

De reținut: Experții spun că activitatea aerobică (mersul pe jos, alergarea etc.) ar putea fi optimă pentru persoanele sănătoase, deoarece vă ajută să ardeți calorii și rămâne sigură chiar și pentru cei cu afecțiuni cronice existente.

35 de minute de exerciții fizice pe zi te pot ajuta să slăbești

Un alt studiu realizat în martie 2017 în revista Obesity a constatat că femeile care au declarat că fac exerciții fizice cel puțin 35 de minute pe zi au fost susceptibile de a avea o pierdere semnificativă de grăsime corporală, reduslim 40 capsule chiar și în comparație cu cele care au declarat că sunt oarecum active - de exemplu, femeile care au făcut exerciții între 20 și 35 de minute pe zi.

Cercetătorii au spus că simpla practicare a 35 de minute de exerciții fizice pe zi este suficientă pentru a oferi beneficii semnificative.

"Se recomandă ca adulții, cel puțin, să facă exerciții fizice timp de cel puțin 150 de minute pe săptămână pentru pierderea în greutate și

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.